Părul lung necesită mai multă atenție, dar merită

Până când ajunge la umeri, au trecut trei ani, ceea ce înseamnă că a trecut prin 300 de procese de spălare și uscare și crește. Acest lucru este valabil pentru toate parul lung. De la scalp până la vârfurile părului, deci este mult mai predispus la leziuni. Oricine crește părul lung se teme de „capete fragmentate”.”Din păcate, dacă capetele părului sunt împărțite în două sau mai multe părți, există doar un singur remediu: tăiați-l. Singura modalitate de a evita acest lucru este de a utiliza produsele finale de păr și de a verifica în mod regulat sănătatea părului. Acest lucru ne oferă timp și posibilitatea de a utiliza produsele potrivite pentru îngrijirea părului.

Părul lung și părul scurt necesită un alt tip de îngrijire, ceea ce ne va oferi o altă provocare. Nimic nu poate inhiba părul în apropierea scalpului, dar este nevoie de condiționare adecvată pentru capetele părului. Rezolvarea acestei probleme este într-adevăr o sarcină dificilă. Dar cu produsele din dreapta, rezultate bune pot fi obținute. Nouă sfaturi pentru îngrijirea adecvată a părului lung: Pur și simplu nu ne spălăm suficient pentru părul lung. După fiecare spălare a capului, trebuie să fie îmbălsămată și cel puțin o dată are nevoie de un pachet special. http://fericireapeobazadezicuzi.info/nutresin-pareri-pret-farmacii-herbapure-ear-pret-rezultate-dozare-unde-sa-cumparati/

Pieptănați părul înainte de spălare. Șamponul îl face mai puțin murdar și debilitant

Nu împletiți niciodată părul în cozi umede. Lăsați părul să se usuce mai repede. În plus, părul umed este mai sensibil, mai ușor de deteriorat. Chiar și o gumă obișnuită o poate deteriora. Nu frecați niciodată părul când le ștergeți. În schimb, din partea superioară a capului, apăsați încet prosopul spre capetele părului. Absoarbe apa, dar nu dăunează stratului superior al scalpului. Utilizarea cataramelor metalice și a gumei textile non-albite este interzisă! De-a lungul timpului, ele distrug stratul superior al părului și duc la fragilitatea părului și fragmentarea părului. Lasă-ți părul acasă. Evitați utilizarea frecventă a cozilor, a pigtailurilor sau a oricăror împletituri strânse. Dacă nu vă place părul agățat pe față, utilizați curele de păr moi (evitați fibrele din plastic sau artificiale).

Lăsați părul să se usuce la aer cât mai des posibil fără uscător.

Dacă este posibil, utilizați o setare rece pe uscător de păr și, dacă trebuie să uscați cu aer cald, păstrați uscătorul de păr cel puțin 15-20 de centimetri de rădăcini.
Cu fire naturale, puteți obține cea mai frumoasă lumină. Cu cât părul mai natural are peria, cu atât mai bine ne luminează părul.Majoritatea femeilor visează la părul strălucitor matasos. Din păcate, fluxul mare de păr rămâne o fantezie de cele mai multe ori, iar lupta nesfârșită a zilelor proaste ale părului te mănâncă. Adesea, părul este ușor jupuit, despicat și greu de procesat. Și nu e de mirare. În lumea modernă, părul este supus unui mare stres, care este rezultatul spălării cu apă caldă, uscător de păr și unelte de turnare. Da, femeile au nevoie de o mulțime de informații pentru a-și aduce părul înapoi la lumină și strălucire.

Puține femei își dau seama că prea mult balsam face părul greu și își pierde aderența. Prea mult balsam face ca părul să stea pur și simplu și arată neglijent. Dacă folosim doar o cantitate relativ mică de aer condiționat și de ambalare, putem obține un rezultat mult mai bun. Nu avem nevoie de mai multe nuci pentru a ne face părul să strălucească. Spălați întotdeauna părul cu apă caldă, deoarece apa prea caldă face părul plictisitor și senzual. Părul se deteriorează cu ușurință atunci când este pieptănat umed, deci nici măcar nu vă gândiți să-l ștergeți cu un prosop: acest lucru va face ca suprafața părului să fie aspră. Să punem doar o presiune delicată pe prosop pentru a absorbi umezeala. Un alt obicei de evitat este pieptănarea sălbatică a părului umed. Dacă pieptănați prea mult, părul se poate rupe în continuare. Pieptene cu dinți subțiri, ne pieptănăm liber părul în timp ce în duș. Dacă atașați o perie rotundă cu un uscător de păr, părul dvs. poate fi mai ușor și mai strălucitor. Cu o perie pe bază naturală, putem obține rezultate bune prin atașarea acesteia la un uscător de păr, deoarece este deosebit de delicată atunci când pieptănați părul de la rădăcini la vârfuri.

Unele produse pot duce, de asemenea, la păr mai strălucitor

De exemplu, cereale și carne, piersici, spanac, morcovi și ardei. Acestea conțin multe C, E și vitamine care întăresc și protejează părul. Stresul zilnic poate fi redus numai de produse speciale de îngrijire a părului. Aceste produse nu trebuie doar să se potrivească tipului, stării și culorii părului, ci și să se completeze reciproc. Această selecție atentă a alimentelor oferă cea mai bună modalitate de a obține părul sănătos, deoarece nu există nici o îndoială că numai părul sănătos poate fi luminos și puternic. Șampoanele, balsamurile și produsele de turnare se străduiesc din ce în ce mai mult să satisfacă nevoile clienților pentru părul sănătos și strălucitor.