Spălarea părului nu este egală cu două ecuații necunoscute, formula sa este relativ simplă: frecați, Lemos, repetați. Dar puțini oameni știu că secretul părului frumos constă în modul de spălare a părului. Și puteți afla despre asta, chiar dacă este doar ca unul.

șamponul este cea mai importantă parte a spălării părului

Puteți cumpăra cel mai scump șampon disponibil pe piață, nu vă va face nici un bine dacă nu îl utilizați corect. Masajul temeinic al scalpului și părului și clătirea sunt la fel de importante ca și șamponul în sine. Nu frecați niciodată scalpul cu unghiile, folosiți vârfurile degetelor moi. Masajul este important deoarece, în acest moment, frecați secrețiile de transpirație și glandele sebacee de pe scalp, reziduurile balsamice și care formează părul, astfel încât pielea capului să fie curată și sănătoasă.

șampoanele de casă sunt întotdeauna mai bune

Desigur, există șampoane de casă care afectează foarte bine scalpul și părul, dar nu toate rețetele sunt incluse. De exemplu, lămâile pot irita în special scalpul și rădăcinile părului, iar menta și menta pot provoca reacții alergice eroare: o mulțime de păr are nevoie de o mulțime de șampon. Mulți oameni folosesc mult mai mult șampon decât au nevoie cu adevărat, pentru că le place o mulțime de spumă atunci când își spală părul. Dar spuma este de fapt necesară pentru a ajuta șamponul să „lucreze” pe păr și pe scalp, dar dacă se formează prea mult, împiedică șamponul să funcționeze. Deoarece spălarea părului trebuie doar să vă spălați scalpul și șamponul care coboară din cap este suficient pentru a spăla părul, o mulțime de păr are nevoie de aceeași cantitate de șampon ca și puțin.

aditivul special este întotdeauna mai eficient

Există șampoane care conțin aditivi speciali, cum ar fi uleiul de măsline sau caviarul. Pentru ca aceste produse să fie cu adevărat diferite de omologii lor „obișnuiți”, acestea trebuie să conțină 1-3% ingrediente speciale. Acest lucru, pe de altă parte, vă poate face părul să se umple după 4-5 șampoane cu ingrediente suplimentare. Același lucru este valabil și pentru șampoanele 2in1-mai ales dacă le folosiți în fiecare zi. În acest caz, șamponul nu poate realiza ceea ce se numește, și anume spălarea balsamului din păr, deoarece funcționează simultan. Deci, ar trebui să utilizați un șampon pentru spălarea frecventă a părului.Dacă observați că șamponul dvs. pur și simplu „nu funcționează”, deoarece „părul dvs. este obișnuit”, nu trebuie să aruncați imediat sticla în coșul de gunoi. Textura, textura, atingerea părului se schimbă cu anotimpurile, stilul tău de viață-și s-ar putea să nu aibă prea mult de-a face cu spălarea părului. Poate din cauza tehnicii de spălare a părului rău, aveți un strat de șampon pe cap. S-ar putea să doriți să vă testați mai întâi stilul de viață, dieta și tehnica de spălare a părului și apoi să schimbați șamponul care vă poate schimba părul.Toată lumea își spală părul, dar nu toată lumea o face bine. Primul și cel mai important pas într-un șampon bun este găsirea șamponului pentru dvs. Dacă aveți nevoie, discutați cu coafura dvs. înainte de a face cumpărături. Un profesionist bun știe exact cum arată părul de care are nevoie. Mulți sunt sfătuiți să nu se spele părul în fiecare zi, o dată pe săptămână, și s-ar putea dori să treacă de data aceasta, cum ar fi sampon uscat. Chiar dacă vă spălați părul în mod corespunzător și folosiți produsele potrivite, nu există nici un rău în efectuarea procedurii în fiecare zi.

Înainte de a vă spăla părul, pieptănați părul și apoi clătiți cu apă caldă.

După aceea, șampon, dar nu pe cap. Puneți o doză mică în mână, frecați-o acolo și apoi puneți-o pe cap. Așa cum am menționat mai devreme, utilizați numai vârfurile degetelor. Doar șampon scalpul, astfel încât să nu trebuie să frecați substanța din sticlă peste tot părul. Șamponul care coboară din partea superioară a capului este suficient pentru a spăla murdăria de pe toată lungimea părului. Nu lăsați șamponul pe scalp, astfel încât să îl puteți spăla atâta timp cât durează. Șamponul nu trebuie să dureze mai mult de două până la trei minute, apoi clătiți bine. Dacă repetați spălarea cu șampon, utilizați un sfert din șamponul pe care l-ați făcut pentru prima dată și apoi clătiți bine din nou. http://fericireapeobazadezicuzi.info/nutresin-pareri-pret-farmacii-herbapure-ear-pret-rezultate-dozare-unde-sa-cumparati/